Kuruluş gayemiz olan, önemi bu gün daha net bir şekilde anlaşılan, lokmamızı helalleştirme çalışmalarımızı 16 yıldır aralıksız devam ettirirken son 2 yıldır koronavirüs musibeti sebebi ile yer yer inkitaa uğruyor.

Bu zaman diliminde gerçekleştirdiğimiz Helal ve Tayyib Ürünler Fuarı ve Helal ve Tayyib Ürünler Konferansını mekansal olarak gerçekleştirememekle karşı karşıya kaldık.

Her geçen gün artan talebe bağlı olarak Helal ve Tayyib ürünler pazarı artmakta ve klasik üretim metodlarının İslami gerekliliklerin karşılanması noktasında yetersiz kalması Müslümanların çözmesi gereken yeni konuları da gündeme getirmektedir. İçinde bulunduğumuz 2021 yılı da gösteriyor ki fiziki sınırların kalktığı yeni dünya düzeninde süreçler daha dinamik ve değişimler daha hızlı olmaktadır.

Dünya genelinde yaşanan koronavirüs salgını birkez daha bizlere İlahi emre uymanın, helal ve tayyib yaşam sistemini hayatımıza tatbik etmenin önemini ve gerekliliğini ortaya koymuştur.

Her yıl düzenlenen Uluslararası Helal ve Tayyib Ürünler Konferansının 12.sini geçen yıl, korona virüs gölgesinde, gerçekleştirdik.

Alışılmış konferans ve fuar konseptinin dışına çıkacağımız 8.Uluslararsı Helal ve Tayyib Ürünler Fuarımız ve 13. Uluslararası Helal ve Tayyib Ürünler Konferansımızla evlerinizde, bürolarınızda konuğunuz olacağız.

Katılım şartları ve detaylar için bizi takip etmeye devam edin

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Language »